Šumivé víno vyrobené z ručně sklizených hroznů, které byly ve všech fázích výroby zpracovány šetrně a s omezeným přístupem vzdušného kyslíku. Primární alkoholové kvašení základních vín probíhalo v nerezových nádobách při teplotě nižší než 14 °C, poté byla vína ponechána krátkou dobu na čistých kvasničných kalech, které byly občas promíchány, což obohatilo svěží chuť vín o krémově ovocné tóny. Sekundární kvašení probíhalo přímo v lahvích a víno bylo ponecháno v lahvi na kvasničných kalech po dobu 30 měsíců.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chateau Rúbaň |
|---|---|
| Vinařství: | Chateau Rúbaň |
| Barva: | Bílé |
| Země původu: | Slovensko |
| Objem: | 0,75 |
| Obsah alkoholu: | 12,5 |
| Obsah cukru: | Brut |
| Odrůda vína: | Cuvée |
