Typická pochoutka z italské Apulie. Křupavé slané pečivo ochucené jako slavné italské těstoviny „Cacio e Pepe“ – sýrem a pikantním černým pepřem.
Složení: pšeničná mouka, bílé víno (obsahuje siřičitany), olivový olej, slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, směs sýra a papriky 3,6% (sýr 30%, (mléko, sůl, syřidlo), kukuřiční škrob, sůl, pepř, muškátový oříšek, česnek, zázvorové aroma). Může obsahovat hořčici, sezamová semínka, sóju, mléko a výrobky z nich (včetně laktózy).
Energetická tabulka:
| Energie na 100g: | 1965 kJ / 468 kcal |
|
Tuky: |
20g 2,8g |
| Sacharidy: z toho cukry: |
61g 1,3g |
| Bílkoviny: | 9,9g |
| Sůl: | 2,4g |
Vyrobeno a baleno v Itálii.
