Krémové italské rizoto z regionu Valle d'Aosta se sýrem Fontina. Rýže Carnaroli a sýr od místních dodavatelů, zeleninový vývar a sušená zelenina. Vysoce kvalitní a vydatná delikatesa, kterou můžete mít na stole během chvilky.
Návod k přípravě: Rýži osmažte na extra panenském olivovém oleji. Přidejte 250ml vody a 10ml bílého vína podle chuti, tekutinu nechte odpařit. Postupně přilévejte 800ml vody a průběžně míchejte, dokud se rizoto neuvaří do krémové konzistence. Nakonec vmíchejte kostku másla a strouhaný sýr. Produkt již obsahuje sůl, dochuťte podle potřeby.
Složení: italská rýže Carnaroli 83%, sušený sýr Fontina DOP 7% (mléko, sůl, syřidlo), sušené mléko, zeleninový vývar (sůl, sušená zelenina (rajčata, cibule, mrkev, česnek), cukr, bylinky, koření, aroma, slunečnicový olej), sušený měkký sýr (mléko, sůl, syřidlo).
Energetická tabulka:
| Energie ve 100g: | 1432 kJ / 338 kcal |
|
Tuky: |
3,2g 1,7g |
| Sacharidy: z toho cukry: |
67g 2,9g |
| Bílkoviny: | 9,1g |
| Sůl: | 1,9g |
Vyrobeno a baleno v Itálii.
