Jemné a krémové dýňové rizoto z rýže Carnaroli a zeleninového vývaru – praktické řešení pro rychlý italský oběd. Lahodná kombinace přirozené sladkosti dýně s bylinkami a kořením.
Návod k přípravě: Rýži osmažte na extra panenském olivovém oleji. Přidejte 250ml vody a 10ml bílého vína podle chuti, tekutinu nechte odpařit. Postupně přilévejte 800ml vody a průběžně míchejte, dokud se rizoto neuvaří do krémové konzistence. Nakonec vmíchejte kostku másla a strouhaný sýr. Produkt již obsahuje sůl, dochuťte podle potřeby.
Složení: italská rýže Carnaroli 94%, zeleninový vývar (sůl, sušená zelenina (rajčata, cibule, mrkev, česnek), cukr, aromatické bylinky, koření, aroma, slunečnicový olej), dýně 2%.
Energetická tabulka:
| Energie ve 100g: | 1390 kJ / 328 kcal |
|
Tuky: |
0,5g 0,1g |
| Sacharidy: z toho cukry: |
73g 1g |
| Bílkoviny: | 6,3g |
| Sůl: | 1,6g |
Vyrobeno a baleno v Itálii.
