Neobvyklá, ale dokonale vyvážená kombinace – rýže Carnaroli se slaninou a borůvkami. Slaná, jemně uzená chuť se skvěle snoubí s ovocnou sladkostí a bylinkami ze zeleninového vývaru. Chutná večeře hotová za pár minut.
Návod k přípravě: Rýži osmažte na extra panenském olivovém oleji. Přidejte 250ml vody a 10ml bílého vína podle chuti, tekutinu nechte odpařit. Postupně přilévejte 800ml vody a průběžně míchejte, dokud se rizoto neuvaří do krémové konzistence. Nakonec vmíchejte kostku másla a strouhaný sýr. Produkt již obsahuje sůl, dochuťte podle potřeby.
Složení: italská rýže Carnaroli 90%, zeleninový vývar (sůl, sušená zelenina (rajčata, cibule, mrkev, česnek), cukr, bylinky, koření, aroma, slunečnicový olej), sušené borůvky 3%, slanina IGP 2,7% (vepřové maso, sůl, koření, dextróza, konzervant: E250, antioxidant: E301, rýžová mouka, sůl, aroma.
Energetická tabulka:
| Energie ve 100g: | 1421 kJ / 335 kcal |
|
Tuky: |
1,1g 0,3g |
| Sacharidy: z toho cukry: |
73g 2,2g |
| Bílkoviny: | 6,9g |
| Sůl: | 1,9g |
Vyrobeno a baleno v Itálii.
