Omáčka z divočáka s červeným vínem - plná, odvážná a pravá toskánská. Vyrábí se z italských rajčat, dušeného kančího masa, kořenové zeleniny, bylinek a koření. Hodí se k širokým těstovinám, jako jsou pappardelle nebo tagliatelle.
Složení: italská rajčata, maso z divočáka (Itálie) 30 %, červené víno, cibule, mrkev, celer, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, aromatické bylinky, koření, regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Může obsahovat siřičitany z vína, stopy ryb, mléka, vajec, hořčice, sóji a ořechů. Bez lepku a konzervačních látek.
Energetická tabulka:
Energie na 100g: | 353 kJ / 84 kcal |
Tuky: |
3,2g 0,6g |
Sacharidy: z toho cukry: |
5g 3,9g |
Bílkoviny: | 7,9g |
Sůl: | 1,2g |
Vyrobeno a baleno v Itálii.