Směs kešu oříšků v bílé, mléčné a tiramisu čokoládě. Nevíte, kterou si vybrat? Vyzkoušejte všechny!
Složení: Kešu v bílé čokoládě (Nizozemsko) – bílá čokoláda 72% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, laktóza, sušené odstředěné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), jádra kešu 28%, lešticí látka: arabská guma. Kešu v mléčné čokoládě (Nizozemsko) - kešu ořechy 25%, mléčná čokoláda 75% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, kakaová hmota, syrovátek sušený (mléko), laktóza, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma). Kešu ořechy v tiramisu (Velká Británie) - Tiramisu polevou 69% (cukr, palmový rostlinný olej, syrovátka (mléko), žitná mouka, slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak, tiramisu aroma, kakaová hmota, kakaové máslo), kešu ořechy 31%. Může obsahovat stopy lepku, jiných ořechů, arašídů, sóji, SO2 a sezamu.
Energetická tabulka:
| Energie v 100 g | 2305 kJ / 551 kcal |
|
Tuky včetně nasycených mastných kyselin |
35g 15,6g |
|
Sacharidy z toho cukry |
52g 45g |
| Bílkoviny | 7,6g |
| Vláknina | 0,6g |
| Sůl | 0,3g |
Země původu: viz. složení. Výrobce: Česká republika.
